La Tangueria

puro tango argentino since 1996

Tangolera Schoenen

Naast mooi, elegant, kleurrijk en stijlvol, zijn de Tangolera (ex Bandolera) schoenen vooral zeer comfortabel, met gevoerde zooltjes in de damesschoenen en een verende hak in de meeste herenschoenen. Eindelijk hebben tangodansers de mogelijkheid om vele uren te dansen zonder pijn in de voeten of rug te ervaren.

musthave2-470x530Tangolera schoenen worden met de hand gemaakt in Italië, met het beste kwaliteitsleer en andere materialen. De ontwerpen variëren van de meest gangbare en klassieke tot originele, creatieve en speelse uitvoeringen. De meeste damesschoenen zijn verkrijgbaar in 2 hakhoogtes: 9 of 7 cm, sommige modellen hebben een hak van 8 cm, terwijl de training schoenen 4 cm hoog zijn.

In La Tangueria hebben we permanent meer dan 100 paren ter beschikking, en in La Luna ongeveer 50 paren in verschillende modellen en maten.

 


Prijzen

De schoenen kosten tussen 135 en 150€, dat is 20% goedkoper dan de meeste andere merken aangeboden in België.

Getrouwheidspremie: koop 10 paar schoenen van Tangolera en krijg het 11de paar gratis.

 

rossaspinaoutfit1Rossa Spina tango kleding

Van de hand van dezelfde ontwerpster als de Tangolera tango schoenen veroveren de Rossa Spina tango kleren nu ook de wereld. Rossa Spina produceert comfortabele outfits, geschikt voor het dansen, gemakkelijk te wassen en overbodig te strijken.

De nadruk ligt op de vrouwelijkheid van elke soort lichaam en elegantie en verleidelijkheid. De outfiits zijn speciaal ontworpen om tango te dansen, maar zijn even geschikt voor vele andere gelegenheden… zelfs om te trouwen!

Elke rok, jurk of top is gemaakt in een kleine oplage zodat de kans om meer dan één danseres met dezelfde outfit in een milonga te zien zeer beperkt blijft. De modellen en de stoffen worden constant vernieuwd; de meeste modellen zijn in one size fits all.

Rossa Spina heeft ook een uitgebreide verzameling van herenbroeken, zowel elegant als casual, met inbegrip van blauwe, grijze en zwarte jeans.

La Tangueria en La Luna stellen een verzameling van ongeveer 50 modellen van Rossa Spina tentoon.

Prijzen variëren van 50€ voor een klassieke rok of top, tot 110€ voor meer uitgewerkte jurken. De herenbroeken starten aan 90€.

Indien je nog geen Rossa Spina outfit in je klerenkast hebt, geef jezelf er beslist één kado! Je zult er van blijven genieten…

Praktische informatie

  • De schoenen en kleding zijn te passen en aan te kopen tijdens de openingsuren, dwz tijdens de milonga, de practicas of wanneer er wekelijkse lessen zijn (check de data op onze agenda) .
  • Wij aanvaarden geen cheques, creditcards of bankkaarten. De schoenen en kleding kunnen enkel contant betaald worden en er is geen geldautomaat in de directe omgeving.
  • Ongeveer elke 6 weken plaatsen we een nieuwe bestelling bij Bandolera en Rossa Spina. Je kunt zelf een model kiezen van de Tangoolera website, stuur ons een e-mail met de naam, de maat, de hoogte van de hak en haal ze enige tijd later op in La Tangueria of La Luna. Het is ook mogelijk om outfits van www.rossaspina.it bestellen.

trouwlin

Vragen?

Heb je nog vragen of speciale verzoeken, stuur een mail naar info@tangueria.be of bel naar +32 (0) 479 22 86 98.

contact

correspondentie

A. & M. Hellinckxstraat 64
B-1083 Brussel
+32 (0) 479 22 86 98
info@tangueria.be

danszaal

La Tangueria
Jetsesteenweg 239
B-1080 Brussel
Metro Simonis
kaart

blijf in contact