La Tangueria

puro tango argentino since 1996

Olivers DJ-stijl

Oliver draait altijd zeer dansbare muziek in traditionele tandas van 3 of 4 liedjes, gespeeld door hetzelfde orkest en opgenomen in dezelfde periode. Hij gebruikt voornamelijk muziek uit de gouden eeuw (1935 tot 1945), maar hij speelt ook graag stukken uit de Guardia Vieja, en brengt ook af en toe moderne en hedendaagse tango’s.

Hij biedt een grote verscheidenheid aan stijlen en wisselt snelle en energieke tandas af met elegante, vloeiende, langzame en poëtische passages. Al naar gelang de trends die hij opmerkt op de pista, zal hij bij momenten melodieuze tango de salón sets voorstellen, of juist kiezen voor de ritmische orkesten voor de liefhebbers van de milonguero stijl.

Hij bezit een ruime collectie bijzonder dansbare en speelse milongas en vals porteños. Oliver weet altijd een origineel lied uit zijn hoed te toveren waarmee hij het publiek kan verrassen. Hij geniet ervan als de dansers glimlachen om één van zijn originele en onverwachte cortinas of alternatieve muziekstukken.

DJ Oliver draait ook tango voor andere doelgroepen, zoals in een theater foyer na een tango concert of voorstelling, op corporate events of bedrijfsfeestjes, voor de radio…
DJ Oliver voor jouw event?

Heb je interesse om DJ Oliver te programmeren op jouw milonga of event? Stuur een mail naar info@tangueria.be of bel ons op +32 (0) 479 22 86 98.

Vragen?

Heb je nog vragen of speciale verzoeken, stuur een mail naar info@tangueria.be of bel naar +32 (0) 479 22 86 98.

contact

correspondentie

A. & M. Hellinckxstraat 64
B-1083 Brussel
+32 (0) 479 22 86 98
info@tangueria.be

danszaal

La Tangueria
Jetsesteenweg 239
B-1080 Brussel
Metro Simonis
kaart

blijf in contact