La Tangueria

puro tango argentino since 1996

Introducties in de tango

Wij bieden korte introducties in de tango van 15 tot 30 minuten. De deelnemers hebben geen enkele ervaring noch voorbereiding nodig. Ze kunnen al in koppels zijn of wij combineren ad hoc danspartners (die ook van hetzelfde geslacht kunnen zijn). Er is geen nood aan speciale dansschoenen of kledij, en mensen kunnen deelnemen in hun dagelijkse kantoor- of vrijetijdsoutfit. In een ontspannen en vermakelijke sfeer, bouwen wij een reeks oefeningen op die een idee geven over hoe de tango connectie wordt opgebouwd.

Tango initiates

Een tango initiatie duurt meestal tussen 45 en 60 minuten. In aanvulling op de inleidende oefeningen van een introductie, leren we de deelnemers een echte figuur uit het tango repertoire aan: cuadrado, parada, mordida

Workshops voor kunstenaars

_MG_6317(90)Voor kunstenaars die reeds vertrouwd zijn met lichaamswerk (dansers, acteurs, etc), stellen wij meer diepgaande workshops voor van 2 tot 5 uur, over connectie en improvisatie tools. We prikkelen de lichamelijke intelligentie van de deelnemers door specifiek te werken rond de structurele, architecturale en logische aspecten van de tango.

Seminars voor zakelijke events

In de Argentijnse tango leren de dansers een grote verscheidenheid aan non-verbale communicatie tools om het leiden en volgen te ontwikkelen. Als zodanig kan een tango ontdekkingsworkshop een verrassend en gewaardeerd onderdeel zijn van een zakelijk evenement, een feest, een team building… In een ernstige, maar toch ontspannen sfeer geven we een workshop van 2 tot 5 uur, waarin we een aantal oefeningen voorstellen rond connectie, toonaangevend gedrag, initiatief nemen, intentie, het innemen en uitwisselen van plaats en ruimte, zich verplaatsen met de stroming, improvisatie, creativiteit. Deze inspirerende seminars zijn zeer onderhoudend en bij momenten hilarisch… of hoe een tango workshop kan leiden tot gegarandeerd succes van het management.

Praktische informatie

  • Een tango introductie of initiatie vereist een gemiddelde oppervlakte van 1m² per deelnemend koppel.
  • We kunnen een ruimte op maat bieden voor maximaal 15 paren in onze zaal La Tangueria.
  • De meeste inleidingen en workshops worden aangevuld met een tango demonstratie.

Heb je interesse in één van onze tango animaties? Neem contact met ons op voor een offerte.

> Klik hier voor een greep uit onze klanten van eerdere tango animaties

Vragen?

Heb je nog vragen of speciale verzoeken, stuur een mail naar info@tangueria.be of bel naar +32 (0) 479 22 86 98.

contact

correspondentie

A. & M. Hellinckxstraat 64
B-1083 Brussel
+32 (0) 479 22 86 98
info@tangueria.be

danszaal

La Tangueria
Jetsesteenweg 239
B-1080 Brussel
Metro Simonis
kaart

blijf in contact