La Tangueria

puro tango argentino since 1996

In deze 2-delige zomerworkshop geven de docenten van La Tangueria je de tools die je nodig hebt om tango te dansen op de (volle) dansvloer:

> tandas, cortinas, mirada/cabeceo, danslijnen, hoe binnen te komen, de eerste stap…: de essentiële codes en regels voor de bal
> sequenties en figuren die essentieel zijn om te beginnen dansen op de dansvloer in tango, vals en milonga. Rebotes, richtingsveranderingen, suspensies, pauzes, stops, elementen om te circuleren op een overvolle dansvloer.

Deze workshop is in de eerste plaats bedoeld voor tangonauten die onlangs zijn begonnen met tangolessen bij La Tangueria of in een andere tangoschool, en die ten minste 15 lessen hebben gehad.
Hij is ook interessant voor meer gevorderde dansers die nog niet gewend zijn om op milonga’s te dansen.
De workshop bestaat uit 2 delen van 2 uur (met een pauze na het eerste uur). Het is aanbevolen om beide dagen mee te doen, maar het is ook mogelijk slechts één dag deel te nemen.
Prijs: hele workshop van 4 uur: 50€ pp
1 dag alleen: 30€ pp
NB. Deelnemers aan de volledige workshop die de basisbeginselen nog eens willen herzien, krijgen 25% korting op de Discovery-workshop op 23 en 24/7 van 18u tot 19u30.
Reserveren is noodzakelijk via classes@tangueria.be.
Wie op zoek is naar een partner, kan een bericht met zijn/haar profiel sturen naar classes@tangueria.be en een zoekertje plaatsen op de Facebook La Tangueria partner search group.

Adres La Tangueria
Jetse stwg 239, chéé de Jette
1080 Brussel (Simonis)
www. tangueria.be

Vragen?

Heb je nog vragen of speciale verzoeken, stuur een mail naar info@tangueria.be of bel naar +32 (0) 479 22 86 98.

contact

correspondentie

A. & M. Hellinckxstraat 64
B-1083 Brussel
+32 (0) 479 22 86 98
info@tangueria.be

danszaal

La Tangueria
Jetsesteenweg 239
B-1080 Brussel
Metro Simonis
kaart

blijf in contact