La Tangueria

puro tango argentino since 1996

DOOR DEEL TE NEMEN AAN ONZE LESSEN, GA JE  AKKOORD MET DIT BESCHERMINGSPLAN

 1. ZONDER SYMPTOMEN. Alle deelnemers verklaren zich gezond te voelen en vrij te zijn van symptomen (hoest, koorts, spierpijn, verlies van geur of smaak, ademhalingsmoeilijkheden, etc.).
 2. BLIJF THUIS ALS JE SYMPTOMEN HEBT GEASSOCIEERD MET COVID-19. Gemiste lessen kunnen later in de reeks worden ingehaald. Als je een gemiste les in een andere groep wilt inhalen, controleer dan eerst de beschikbaarheid door een mail te sturen naar info@tangueria.be, minstens 24 uur op voorhand.
 3. WAS EN DESINFECTEER JE HANDEN VAAK: bij aankomst en voor het dansen met je partner of lesgevers. Er zullen overal handdesinfectiemiddelen beschikbaar zijn in de zalen.
 4. MONDMASKER VERPLICHT. Het dragen van mondkapjes is verplicht buiten en binnen, tot de start van de les (bar, toiletten, binnenplaats…) en ook als je de les volgt met een partner die (nog) niet in je bubbel zit. Indien jouw danspartner deel uitmaakt van je bubbel, kan je dansen zonder masker.
 5. KOM OP TIJD om je handen te wassen, van schoenen te wisselen, je op te warmen, enz. La Tangueria opent minstens 20 minuten voor het begin van de les.7. PARTNERWISSELS worden voorlopig niet voorgesteld door de leerkrachten in de lessen. Het staat je vrij om op eigen verantwoordelijkheid van partner te wisselen. Voor degenen die meerdere lessen per week volgen met verschillende partners, wees extra voorzichtig om jezelf en jouw partners te beschermen tegen mogelijke besmetting.
 6. WANNEER DE LESGEVERS MET DE LEERLINGEN DANSEN zullen ze steeds een mondkapje dragen. Informeer ons als je de voorkeur geeft aan feedback op afstand zonder fysiek contact.
 7. HOUD AFSTAND en vermijd handen schudden, knuffels of kusjes. Houd afstand bij het betreden of verlaten van het gebouw, wachtend in de rij voor de badkamers, dansend op de dansvloer, socialiserend tijdens de pauze.
 8. VENTILATIE De zalen hebben meer dan 3 meter hoge plafonds en worden tijdens de lessen en pauzes geventileerd met een afzuigsysteem en een natuurlijke luchtstroom vanuit open ramen en deuren.
 9. HET BEPERKT AANTAL DEELNEMERS aan de lessen is teruggebracht tot 12 koppels.
 10. CONTACT TRACING. Jullie namen, e-mailadressen en telefoonnummers worden bewaard om contact met jullie op te nemen indien nodig. Indien je positief test voor COVID-19, neem dan onmiddellijk contact met ons op.
 11. RISICO’S. Deelname is op eigen risico. Wij zijn niet verantwoordelijk voor verliezen als gevolg van annulering, gezondheidsproblemen, reizen, accommodatie, quarantaine lockdowns, etc. Wij behouden ons het recht voor om de lessen te allen tijde te annuleren. Als de lessen door ons worden geannuleerd, kunt je de waarde van de geannuleerde lessen overbrengen naar een toekomstige reeks.
 12. ANNULERINGEN minder dan een week voor start van de reeks worden niet terugbetaald. Het aantal gemiste lessen kan steeds binnen dezelfde reeks worden ingehaald. In uitzonderlijke gevallen kunnen de lessen, na overleg en akkoord van de organisatoren, in een volgende reeks worden ingehaald (als extra les).

Wij danken je voor je begrip in deze uitzonderlijke en zeer moeilijke tijden.

Vragen?

Heb je nog vragen of speciale verzoeken, stuur een mail naar info@tangueria.be of bel naar +32 (0) 479 22 86 98.

contact

correspondentie

A. & M. Hellinckxstraat 64
B-1083 Brussel
+32 (0) 479 22 86 98
info@tangueria.be

danszaal

La Tangueria
Jetsesteenweg 239
B-1080 Brussel
Metro Simonis
kaart

blijf in contact